Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića na vašem uređaju u skladu s našim Pravilima o kolačićima.
Rezerviraj sada

Recenzije

9,0 Prosječna ocjena recenzija
Ocjena po kategorijama
Čistoća
9,5
Udobnost
9,2
Lokacija objekta
9,4
Sadržaji
8,6
Osoblje
8,9
Omjer cijene i kvalitete
8,6
Recenzije
    Lamia
    hr
    10
    15. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Manuela
    hr
    8,8
    12. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Tea
    hr
    8,8
    12. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Darko
    hr
    10
    12. veljače 2018.
    Kapacitet saune je definiran ponudom sadržaja. Stoga, kao sugestija : Vremenski ograničiti broj korisnika SPA zone, te svakako pokušati utjecati na regule odijevanja i ponašanja unutar dijela SPA zone koji se odnosi na saune.
    Vrlo diskretan i nenametljiv ,a opet profesionalan odnos osoblja .
    Hrvoje
    hr
    8,8
    8. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Darko
    hr
    10
    27. siječnja 2018.
    Panoramska sauna...Neprocijenljivo.
    Jednostavno se bojim napisati koliko je sve očaravajuće kako bi usluga takve vrste ostala na istoj razini.Nevjerojatan osjecaj ugode u svakom segmentu usluge.
    hr
    10
    22. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivana
    hr
    9,6
    15. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    10
    2. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    5,8
    25. prosinca 2017.
    Prekrasan pogled na dvorac
    Senka Kovačević
    hr
    9,5
    18. prosinca 2017.
    Nema niti jedan zimi zaklonjeni kutak za pusace
    Sve je bilo izvrsno
    hr
    10
    21. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marin
    hr
    8,3
    20. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mira
    hr
    9,2
    13. studenog 2017.
    Ugodan bijeg od svakodnevnice.
    Wellness bi mogao više nuditi 😕
    Krevet je zaista bio jako udoban. Sve je uredno i čisto.
    Romana
    hr
    9,6
    10. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Gordana
    hr
    8,8
    2. listopada 2017.
    kvalitetan smještaj u lijepom prirodnom okruženju
    Boravimo u tom hotelu vec nekoliko uzastopnih godina i primjećujemo da cijene rastu, a ponuda osiromašuje Npr. iz godine u godinu ukida se ponešto što je ranije bilo u cijeni (ručnici na bazenu, ogrtač za kupanje, papuče), voda u jacuzziju je hladnija....
    Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje recepcije (recepcioner i recepcionerka)
    Razočarenje
    hr
    7,1
    11. srpnja 2017.
    Parking nije osiguran za goste hotela, hrana je katastrofa, svaki puta ista sa izborom između tjestenine i mesa sa rižom, juha je jako masna i definitivno nije vrijedno 500 kn za jednu večeru, konobarice ti ne daju mira,slazu stolove već za iduće jutro za večerom. Moras platit ogrtac za bazene koji je prije bio besplatan ko i u svi hotelima. Sobe su udobe i imaju lijep pogled na dvorac ako tražiš jer inače dobis drvo ispred balkona i dvorac se ne vidi a platis pogled. Razočarani smo. Ne vrijedi za te novce.
    Rino
    hr
    7,9
    27. lipnja 2017.
    Lift nije radio a nitko se nije pobrinuo da našu prtljagu pomogne odnijeti na drugi kat gdje se je nalazila naša soba.Postojala je alternativa sa drugim liftom ali nismo dobili informaciju o toj mogućnosti!?
    Svidio mi se je položaj hotela, fantastična priroda.Takodjer jedan dio hotelskog osoblja odskače po ljubaznosti i otvorenoj komunikaciji od prosjeka većine.
    Ljiljana
    hr
    7,5
    26. lipnja 2017.
    Udoban krevet
    Jaksa
    hr
    8,3
    17. lipnja 2017.
    Minimum osoblja raspoloživog. Doručak sirimašne ponude.
    Većera
Učitavanje recenzija
Zatvori