Kako bismo osigurali opušteno i sigurno korištenje prostora bazena i sauna, od 1.3.2021. uveli smo obavezne rezervacije za korištenje bazena i sauna u ograničenom trajanju. Rezervacije se vrše na recepciji u hotelu.

U turskoj sauni temperature su niže nego u finskoj sauni i kreću se od 40 do 50°C, dok je vlažnost zraka vrlo visoka, od 80 do 100%. Upravo je zbog visoke vlažnosti zraka ova vrsta kupelji najčešće obložena kamenom, pločicama ili plastikom. U tursku kupelj uđite brzo i zatim sa za to predviđenim tušem isperite mjesto na koje ćete sjesti. Budući da je temperatura u parnoj kupelji niža nego u finskoj, ona je pogodna za dugotrajnije opuštanje.

Osim što opuštaju tijelo i mišiće, tople pare potiču znojenje uslijed čega dolazi do izbacivanja toksina iz organizma i čišćenja kože. Pod djelovanjem topline pore se otvaraju i dolazi do pročišćavanja epiderme od odumrlih stanica, masnoća i drugih nečistoća. Kao rezultat toga, koža se obnavlja i postaje mekana, svježa i njegovana. Budući da toplina ubrzava protok krvi, poboljšava se ukupna prokrvljenost u organizmu i njegova otpornost na različite uzročnike bolesti.

Radno vrijeme Wellness centra

Ponedjeljak
15:00 – 21:00
Utorak – Nedjelja
09:00 – 21:00