Organizacija vjenčanja

Vaše vjenčanje iz bajki više nije san! Ako zaista želite jedinstveno i nepogrešivo vjenčanje, mjesto koje će ga ostvariti je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih hrvatskih dvoraca. Romantična okolica dvorca i Hotel Trakošćan naša je misija.

Osjećajte se kao princeza i princ, izgovarajući svoje zavjete s pogledom na dvorac. Samo napravite popis gostiju i naš profesionalni tim će se pobrinuti za organizaciju vjenčanja. Izradit ćemo ili nadograditi vaše planove vjenčanja, osmisliti namještanje sobe prema vašim željama, sa kapacitetom do 300 gostiju. Hotel Trakošćan stoji u službi organizacije vjenčanja, bilo da se radi o velikom događaju ili malom intimnom vjenčanju. Planirajte s nama svoj poseban dan u životu, a mi ćemo vam pomoći da otkrijete sve detalje. Naša terasa okružena zelenilom idealna je za romantična druženja i svečanosti.

Stvorili smo za vas posebno dizajnirane pakete svadbenih svečanosti koji uključuju niz pogodnosti za vas i vaše goste.

Kraljevsko vjenčanje

Poznati smo jer je naš položaj uistinu jedinstven u ovom dijelu Hrvatske. Trakošćan je najpoznatiji i najposjećeniji i zasigurno najatraktivniji zagorski dvorac. Dvorac i njegova okolica pripadali su slavnoj obitelji Drašković i zamišljeni su kao krajobrazni park u kojem jezero, livade, drveće i grmlje čine skladnu hortikulturnu cjelinu, a ispred dvorca možemo organizirati foto-sesije za vas i vaše goste.

Koktel dobrodošlice u predvorju dvorca, ukrasi i bajkovito iskustvo naša su prepoznatljivost. Uz štealište se nalazi kapelica Svetog Križa iz 18. stoljeća, u kojoj se održavaju “Trakošćanska vjenčanja”. No, vjenčanje se može organizirati u romantičnom šumskom parku, sličnom engleskim vrtovima.

Vjenčanje iz bajke

• Gastronomska ponuda: svečani prijem dobrodošlice, svečani svadbeni menu-i, bo-gat izbor pića
• Dekorativne usluge (cvjećar / aranžer, light show, najam dekorativnih kulisa, mogućnost tematskih dekoracija, vatromet)
• Foto usluge
• Beauty program (maser, frizer, kozmetičar, vizažista)
• Spa & Wellness program za mladence
• Organizacija zabavnog programa (solo pjevači za ceremoniju vjenčanja, klasična glazba (kvartet) za ceremoniju vjenčanja, glazbeno-zabavni sastav za svečanu večeru, tradicionalna tamburaška glazba, DJ za svečanu večeru, svečane povijesne gar-de, folklorne ili plesne skupine, povijesni plesni ansambli, viteška ceremonija, povi-jesni notar)
• Organizacija momačkih i djevojačkih večera
• Apartman za mladence
• Posebna ponuda noćenja za uzvanike
• Organizacija ceremonije vjenčanja (kapelica uz dvorac sa svećenikom, predvorje ili terasa dvorca, prostori hotela, na otvorenom, uz jezero, obližnji matični uredi i crkve)
• Najam tradicionalne kočije s konjskom zapregom
• Organizacija slastičarskih usluga (svadbena torta, kolači, pokloni za uzvanike)

Bachelorette žurka

Uz organizaciju vjenčanja nudimo vam i organizaciju djevojačke večeri. Prije ulaska u bračnu luku običaj je da mlada i mladoženja, svatko sa svojim društvom, u veselom tonu proslave zadnji samački izlazak. Kako bi vaša djevojačka večer bila nezaboravno iskustvo, okupite svoje najdraže cure i priuštite si sasvim drugačiju zabavu u srcu Hrvatskog zagorja, samo 45 minuta vožnje automobilom od Zagreba.

Naše posebno skrojene ponude nude vam opuštanje u wellness centru uz bazen, jacuzzi, saune, masaža, te ostalih tretmana ljepote. Naš poseban prostor hotela pripremamo u party zonu za vas. Nudimo vam najam prostora s rasvjetom i glazbom, pjenušac uz mini zalogaje, bogati buffet meni, prigodne slastice, kolače ili torte po odabiru, raznoliku ponudu alkoholnog i bezalkoholnog pića, vode. Uz naše pakete nudimo vam i dekoraciju prostora te kasni check out iz hotela.

Rezervirajte svoje vjenčanje

Rezervirajte svoje vjenčanje

Davanje suglasnosti: Označavanjem polja i klikom na gumb „Pošalji“ ovime dajem svoju suglasnost u skladu sa Zakonom br. 42/18 Coll. o zaštiti osobnih podataka i izmjenama i dopunama određenih akata, kako je izmijenjeno i dopunjeno (u daljnjem tekstu samo „Zakon o PPD-u“), te sukladno propisu EU-a o zaštiti podataka br. 2016/679 (u daljnjem tekstu samo „GDPR“) ADRIATIC TOURIST RESORTS doo, sa sjedištem u Jurišićevoj 2A, 10000 Zagreb, ID tvrtke (OIB: 00594096464), registrirana na adresi 080734351, Trgovački sud u Zagrebu (u daljnjem tekstu: „Kontrolor“) za obradu mojih osobnih podataka u sljedećem opsegu: ime, prezime i adresa e-pošte (u daljnjem tekstu: „Osobni podaci ”) također u marketinške svrhe (posebno za primanje biltena, ponuda za robu i usluge Kontrolora, kao i ponude za robu i usluge koje pružaju tvrtke i partneri u grupi Across Private Investments i za ankete o zadovoljstvu kupaca) ( u daljnjem tekstu samo „Svrha“).

Ta suglasnost za obradu osobnih podataka predstavlja slobodan, specifičan, informiran i jasan izraz moje volje.

Trajanje suglasnosti: Ta suglasnost je data kontroloru za razdoblje od tri (3) godine, ili do njenog povlačenja.

Dobrovoljna suglasnost: Ova suglasnost data je na potpuno dobrovoljnoj osnovi. Ako se ta suglasnost daje u ime osobe mlađe od 16 godina, suglasnost na obradu osobnih podataka daje njegov/njezin roditelj/zakonski skrbnik.

Povlačenje suglasnosti: Ova suglasnost za obradu osobnih podataka za navedenu svrhu može se povući u bilo kojem trenutku pisanom obavijesti upućenom na adresu kontrolora u ADRIATIC TOURIST RESORTS d.o.o., Jurišićeva 2A, 10000 Zagreb, ili e-poštom na dpo@atr.hr. Ako se pristanak povuče, kontrolor više neće obrađivati osobne podatke za određenu svrhu, osobni podaci će se mehanički izbrisati (uništiti) i neće se dalje obrađivati u bilo kojoj bazi podataka.

Više informacija o subjektima podataka o obradi i zaštiti osobnih podataka možete pronaći ovdje.