Organizacija vjenčanja

Vaše vjenčanje iz bajki više nije san! Ako zaista želite jedinstveno i nepogrešivo vjenčanje, mjesto koje će ga ostvariti je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih hrvatskih dvoraca. Romantična okolica dvorca i Hotel Trakošćan naša je misija.

Osjećajte se kao princeza i princ, izgovarajući svoje zavjete s pogledom na dvorac. Samo napravite popis gostiju i naš profesionalni tim će se pobrinuti za organizaciju vjenčanja. Izradit ćemo ili nadograditi vaše planove vjenčanja, osmisliti namještanje sobe prema vašim željama, sa kapacitetom do 300 gostiju. Hotel Trakošćan stoji u službi organizacije vjenčanja, bilo da se radi o velikom događaju ili malom intimnom vjenčanju. Planirajte s nama svoj poseban dan u životu, a mi ćemo vam pomoći da otkrijete sve detalje. Naša terasa okružena zelenilom idealna je za romantična druženja i svečanosti.

Stvorili smo za vas posebno dizajnirane pakete svadbenih svečanosti koji uključuju niz pogodnosti za vas i vaše goste.

Актуальные условия получения читайте на странице с перечнем доступных акций. В мобильном 1 Вин имеются и другие азартные развлечения: Подведём итог. Комп-пойнты меняются на настоящие кредиты по курсу, установленному для каждого статуса подробное описание тут. Для этого администрация имеет право затребовать документы, подтверждающие личность пользователя.

Kraljevsko vjenčanje

Poznati smo jer je naš položaj uistinu jedinstven u ovom dijelu Hrvatske. Trakošćan je najpoznatiji i najposjećeniji i zasigurno najatraktivniji zagorski dvorac. Dvorac i njegova okolica pripadali su slavnoj obitelji Drašković i zamišljeni su kao krajobrazni park u kojem jezero, livade, drveće i grmlje čine skladnu hortikulturnu cjelinu, a ispred dvorca možemo organizirati foto-sesije za vas i vaše goste.

Koktel dobrodošlice u predvorju dvorca, ukrasi i bajkovito iskustvo naša su prepoznatljivost. Uz štealište se nalazi kapelica Svetog Križa iz 18. stoljeća, u kojoj se održavaju “Trakošćanska vjenčanja”. No, vjenčanje se može organizirati u romantičnom šumskom parku, sličnom engleskim vrtovima.

Vjenčanje iz bajke

• Gastronomska ponuda: svečani prijem dobrodošlice, svečani svadbeni menu-i, bo-gat izbor pića
• Dekorativne usluge (cvjećar / aranžer, light show, najam dekorativnih kulisa, mogućnost tematskih dekoracija, vatromet)
• Foto usluge
• Beauty program (maser, frizer, kozmetičar, vizažista)
• Spa & Wellness program za mladence
• Organizacija zabavnog programa (solo pjevači za ceremoniju vjenčanja, klasična glazba (kvartet) za ceremoniju vjenčanja, glazbeno-zabavni sastav za svečanu večeru, tradicionalna tamburaška glazba, DJ za svečanu večeru, svečane povijesne gar-de, folklorne ili plesne skupine, povijesni plesni ansambli, viteška ceremonija, povi-jesni notar)
• Organizacija momačkih i djevojačkih večera
• Apartman za mladence
• Posebna ponuda noćenja za uzvanike
• Organizacija ceremonije vjenčanja (kapelica uz dvorac sa svećenikom, predvorje ili terasa dvorca, prostori hotela, na otvorenom, uz jezero, obližnji matični uredi i crkve)
• Najam tradicionalne kočije s konjskom zapregom
• Organizacija slastičarskih usluga (svadbena torta, kolači, pokloni za uzvanike)

Bachelorette žurka

Uz organizaciju vjenčanja nudimo vam i organizaciju djevojačke večeri. Prije ulaska u bračnu luku običaj je da mlada i mladoženja, svatko sa svojim društvom, u veselom tonu proslave zadnji samački izlazak. Kako bi vaša djevojačka večer bila nezaboravno iskustvo, okupite svoje najdraže cure i priuštite si sasvim drugačiju zabavu u srcu Hrvatskog zagorja, samo 45 minuta vožnje automobilom od Zagreba.

Naše posebno skrojene ponude nude vam opuštanje u wellness centru uz bazen, jacuzzi, saune, masaža, te ostalih tretmana ljepote. Naš poseban prostor hotela pripremamo u party zonu za vas. Nudimo vam najam prostora s rasvjetom i glazbom, pjenušac uz mini zalogaje, bogati buffet meni, prigodne slastice, kolače ili torte po odabiru, raznoliku ponudu alkoholnog i bezalkoholnog pića, vode. Uz naše pakete nudimo vam i dekoraciju prostora te kasni check out iz hotela.

Rezervirajte svoje vjenčanje

Rezervirajte svoje vjenčanje

Davanje suglasnosti: Označavanjem polja i klikom na gumb „Pošalji“ ovime dajem svoju suglasnost u skladu sa Zakonom br. 42/18 Coll. o zaštiti osobnih podataka i izmjenama i dopunama određenih akata, kako je izmijenjeno i dopunjeno (u daljnjem tekstu samo „Zakon o PPD-u“), te sukladno propisu EU-a o zaštiti podataka br. 2016/679 (u daljnjem tekstu samo „GDPR“) ADRIATIC TOURIST RESORTS doo, sa sjedištem u Jurišićevoj 2A, 10000 Zagreb, ID tvrtke (OIB: 00594096464), registrirana na adresi 080734351, Trgovački sud u Zagrebu (u daljnjem tekstu: „Kontrolor“) za obradu mojih osobnih podataka u sljedećem opsegu: ime, prezime i adresa e-pošte (u daljnjem tekstu: „Osobni podaci ”) također u marketinške svrhe (posebno za primanje biltena, ponuda za robu i usluge Kontrolora, kao i ponude za robu i usluge koje pružaju tvrtke i partneri u grupi Across Private Investments i za ankete o zadovoljstvu kupaca) ( u daljnjem tekstu samo „Svrha“).

Ta suglasnost za obradu osobnih podataka predstavlja slobodan, specifičan, informiran i jasan izraz moje volje.

Trajanje suglasnosti: Ta suglasnost je data kontroloru za razdoblje od tri (3) godine, ili do njenog povlačenja.

Dobrovoljna suglasnost: Ova suglasnost data je na potpuno dobrovoljnoj osnovi. Ako se ta suglasnost daje u ime osobe mlađe od 16 godina, suglasnost na obradu osobnih podataka daje njegov/njezin roditelj/zakonski skrbnik.

Povlačenje suglasnosti: Ova suglasnost za obradu osobnih podataka za navedenu svrhu može se povući u bilo kojem trenutku pisanom obavijesti upućenom na adresu kontrolora u ADRIATIC TOURIST RESORTS d.o.o., Jurišićeva 2A, 10000 Zagreb, ili e-poštom na dpo@atr.hr. Ako se pristanak povuče, kontrolor više neće obrađivati osobne podatke za određenu svrhu, osobni podaci će se mehanički izbrisati (uništiti) i neće se dalje obrađivati u bilo kojoj bazi podataka.

Više informacija o subjektima podataka o obradi i zaštiti osobnih podataka možete pronaći ovdje.